Adfysio Kessel-Lo (Leuven)

Supplementen

Supplementen

 

Wil je je lichaam graag extra ondersteunen tijdens een drukke periode? Of wil je, naast voeding en een gezonde levensstijl, zorgen dat je alle nodige vitamines en mineralen binnen krijgt? Of heb je specifieke klachten zoals spier- en gewrichtspijn, maag- en/of darmklachten of wil je de gezondheid van je huid boosten? Dan kan een goed gedoseerd supplement wel eens de oplossing zijn.

 

 

Wij maakten voor jou een selectie van perfect samengestelde en goed gedoseerde supplementen die jouw lichaam (naast voeding en een gezonde levensstijl) kunnen ondersteunen en eventuele tekorten kunnen aanvullen. We keken de geselecteerde supplementen grondig na en zochten naar de beste vorm, de juiste dosis en supplementen met de meest complementaire en niet-schadelijke hulpstoffen. 

Weet je niet goed waar te beginnen met supplementen? 

Onze voedingsdeskundige Ines helpt je met plezier verder! 

adfysio_icoon

Graag advies op jouw maat?

 

Door middel van een uitgebreid intakegesprek brengt Ines Slegers samen met jou in kaart waar het in je lichaam mank loopt. Samen kijken jullie naar verschillende domeinen die een impact op je gezondheid kunnen hebben: voeding, levensstijl, stress, bioritme, slaap en jouw medische voorgeschiedenis. Jullie gaan samen op zoek naar oplossingen om de (biochemische) processen in je lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen om zo het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren.

 

Je krijgt een plan op maat waarin Ines bepaalde voeding, beweging, ontspanning, kruiden en/of supplementen adviseert.

Ines Slegers

Ontmoet je orthomoleculair voedingstherapeut

 

Graag ga ik samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en reik ik je met plezier handvaten aan om op een duurzame manier gezonde voeding te integreren in jouw leven. Daarnaast bepalen we op welke manier jouw lichaam ondersteund kan worden zodat het terug in balans komt. Uiteindelijk is het belangrijk om te kijken naar wat jouw lichaam op dit moment nodig heeft. En dat is voor iedereen anders.

 

Ontdek blogs over voeding & supplementen: