Stressreductie

 

Heb je last van stress en spanning, en zet dat zich vast in je lichaam? Onze TRE-therapeut Hilde leert je graag een eenvoudige maar diepwerkende methode aan, TRE of Tension Release Exercises, waarmee je lichaamsgericht je stress- en spanningsniveau verlaagt.

 

lees meer

adfysio_icoon

Gesprekstherapie

 

Soms ben je de weg kwijt, voel je je helemaal vastgelopen, heb je je dromen uiteen zien vallen en geloof je niet meer dat er voor jou nog een gelukkige toekomst mogelijk is … Met gesprekstherapie helpt onze psychotherapeute Floor je op een veilige manier weer voeling te krijgen met jezelf, met je noden en grenzen en hoe beide voor jezelf te leren (h)erkennen en op een constructieve en verbindende manier duidelijk te maken aan je omgeving.

 

lees meer

Relaxatietherapie

 

Verlang jij ook naar een moment helemaal voor jezelf, naar een oase van rust middenin de hectische dagelijkse bezigheden of naar meer broodnodige zelfzorg? Dan kan relaxatietherapie hierop een antwoord bieden.

 

lees meer

EMDR

 

EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) is een geprotocolleerde en evidence-based behandeling voor allerlei angst- en trauma­gerelateerde klachten en de eerstekeuzebehandeling volgens de meeste internationale behandelrichtlijnen, zoals ook die van de World Health Organization (WHO). Door middel van EMDR verlichten we de lijdensdruk en impact van herbelevingen.

 

lees meer

Hartcoherentie

 

Wordt de mallemolen van het leven in onze drukke prestatiemaatschappij jou soms teveel? Heb je het gevoel dat je zoveel ballen tegelijk in de lucht houdt door de combinatie van werk, gezin, sociaal leven, enz.? Ga je gebukt onder een overvolle agenda en ben je steeds in de weer zonder een moment voor jezelf? Ben je student en word je geplaagd door faalangst? Hartcoherentie is een eenvoudig en efficiënt middel dat het stressniveau verlaagt en de veerkracht verhoogt.

 

lees meer

Voice Dialogue

 

Wanneer de wekker ’s morgens vroeg afloopt, wil één stemmetje in ons die wekker meteen uit het raam zwieren, een andere stem dat we opstaan en tijd nemen om rustig te ontbijten en nog een andere stem begint ons op te jagen en dreunt een lijst af van alles wat die dag nog moet gebeuren. Herkenbaar? Voice Dialogue kan je hierbij helpen.

 

lees meer