Kinesisten & osteopaten in Leuven (Kessel-Lo)

Revalidatie

 

Kinesitherapie Osteopathie

Revalidatie

 

Revalidatie betekent in de letterlijke zin van het woord ‘opnieuw leren bewegen’. Dit kan een indicatie of een noodzaak zijn na een ongeval of een operatie, maar evengoed na een zwangerschap, een ziekte of gewoon na een opstoot van pijn of vermoeidheid. We staan hier, bij Adfysio, dan ook graag klaar hiervoor met een team van experten. Je kan voor je revalidatie terecht bij onze kinesitherapeuten met tal van specialisaties binnen de manuele therapie en de perinatale zorg. Je kan ook voor je acute en/of chronische klachten terecht bij een van onze osteopaten. Een overzicht van onze specialisaties kan je hieronder terugvinden.

 

Maak een afspraak online  Ontmoet ons Adfysio team

revalidatie_kinesitherapie
adfysio_icoon

Kinesitherapie

 

Heb je een operatie achter de rug en ben je bezig aan het herstel, een sportblessure opgelopen, spier- of gewrichtsklachten, behoefte aan manuele therapie of kaakfysiotherapie? Bij onze kinesisten kan je terecht voor problemen met algemene motoriek en lichaamsbeweging.

 

Maak een afspraak

Osteopathie

 

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op het gehele menselijke lichaam en tracht structurele of functionele problemen van het lichaam aan te pakken. Bij onze osteopaten kan je terecht met rug- en nekproblemen, gewrichtsproblemen, hoofdpijn en sportletsels maar ook voor orgaanklachten zoals zure oprispingen, opgeblazen gevoel, darmklachten, constipatie, verteringsklachten, … kan je terecht bij een osteopaat.

 

Lees meer

 

Maak een afspraak