Adfysio Kessel-Lo (Leuven)

Beweging

 

Yoga Pilates Core Stability NIA dans Sportkinesitherapie

Pilates

 

Pilates is een workout methode die de nadruk legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. De nadruk van de methode ligt op de spieren, die ervoor zorgen dat het lichaam in de correcte balans staat en de wervelkolom ondersteunen.

 

lees meer

adfysio_icoon

Yoga

 

In de yogastudio van Adfysio in Kessel-Lo (Leuven) bieden we verschillende stijlen en lessen aan. Om optimaal te kunnen genieten van een yogales is het belangrijk om een stijl te kiezen die bij jouw vaardigheid en verwachting past.

 

lees meer

Core Stability

 

Wens je te werken op je spierkorset (deze spieren vormen de basis voor vele bewegingen en een sterke romp kan zorgen voor minder rugklachten), dan kan dit in de Core Stability. Tijdens deze lessen gaan we samen trainen aan controle, stabiliteit en kracht. Door middel van begeleide oefeningen werken we op verschillende aspecten van het lichaam. We maken hierbij gebruik van ons eigen lichaamsgewicht. Dus heb je zin om onder begeleiding je lichaam een boost te geven?  Dan is Core Stability iets voor jou!

 

lees meer

NIA dans

 

NIA is een fusion van oosterse en westerse bewegingen die gebaseerd zijn op de natuurlijke bewegingen en functies van je spieren, bindweefsel en skelet. Deze bewegingen bevorderen een algehele balans en zorgen voor een vermeerdering van ENERGIE, VEERKRACHT en VREUGDE die doorwerkt op alle levensdomeinen. NIA biedt een work-out voor ons lichaam, inspireert onze geest en geeft ruimte aan onze emoties.

 

lees meer

Sportkinesitherapie

 

Als sportkinesitherapeuten, helpen we sporters verder te komen. Wij begeleiden zowel de topatleet als de amateursporter op een verantwoorde manier, waarbij het leveren van optimale prestaties altijd het doel is.

lees meer