Waarom online yoga of pilates?

De voordelen van online yoga- en pilateslessen volgen

Zoals iedereen wel weet is onze realiteit de afgelopen 2 jaar enorm veranderd. Zo wordt er niet alleen op het werk, maar ook in onze vrije tijd meer en meer overgeschakeld naar online. Ook bij Adfysio bieden we een hele reeks online yogalessen aan, gaande van 30 minuten tot 60 minuten. Maar waarom zou je zo’n online les volgen?

Geen verplaatsing nodig

Wat een gemak! Je kan meteen na je werkuren of tijdens je middagpauze je laptop aanzetten, inloggen op Zoom en starten met de les. Minder tijdsverlies, aangezien je je niet hoeft te verplaatsen. Daarnaast hoef je ook geen file te trotseren wanneer je met de auto komt of een koude wind wanneer je op de fiets zit.

Perfect voor beginners

Lesgevers krijgen soms te horen dat mensen wel graag aan yoga of pilates willen doen, maar dat ze zich niet ‘voor gek’ willen maken of dat ze niet lenig, flexibel, sterk… genoeg zijn. Ten eerste hoef je al die dingen niet te kunnen of te zijn vooraleer je start met yoga of pilates. Maar als je je toch wat meer op je gemak wilt voelen, waarom volg je dan geen online les mee van thuis? Dan kan je helemaal op je gemak starten.

Het is goedkoper

Onze online lessen zijn goedkoper dan de live lessen. Je betaalt €8,50 voor een losse online beurt van 60 minuten, en slechts €7 voor een online les van 30 minuten. En met onze online beurtenkaarten haal je er nog meer voordeel uit!

Een snelle yoga-pauze doorheen de dag

Tegenwoordig is de kans groot dat jij misschien ook wel vaak van thuis uit werkt? En wat is een beter pauze dan bewegen, gewoon aan je bureau! Dat kan met onze lessen ‘Stretch at your desk’ op donderdagmiddag of ‘Short Break Lunch Yoga’ op dinsdagmiddag, telkens om 12u30. Om ’s ochtends je werkdag goed te beginnen kan je onze les ‘Morning Wake Up Yoga’ volgen op dinsdagochtend om 8u15 en na een halfuurtje yoga positief de dag inzetten.

Ontdek hier onze online lessen en schrijf je in: