Vacatures

Adfysio, (b)lijf in balans.
Daar staan we voor.

 

Wij zijn Adfysio, een dynamische groepspraktijk in Kessel-Lo. En wij bestaan intussen 15 jaar. Gestart als solopraktijk kinesitherapie, maar intussen uitgegroeid naar een multidisciplinaire praktijk met 14 collega’s. Naargelang het aanvoelen van de omgeving en uit onze opgebouwde ervaring zijn we meegegroeid en geëvolueerd en bieden we niet enkel kinesitherapie en osteopathie aan, maar ook voedinggsadvies, psychotherapie (gesprekstherapie, relaxatietherapie, EMDR, hartcoherentie, TRE stressreductie, menopauzecoaching), personal training, groepslessen yoga, pilates, core stability, looptraining en NIA dans. Hierdoor kan jong en oud bij ons terecht en kan je bij ons een heel gepersonaliseerd traject doorlopen. Alles onder 1 dak en dit in een hecht team.

Wij staan graag voor kwaliteit en voor een persoonlijke benadering. Wetenschappelijk onderbouwd en aangepast aan eenieders levensstijl en mogelijkheden. Omkaderd door hoge kwaliteit en kritisch waar mogelijk. We gaan voor een oorzakelijke aanpak en niet voor louter het symptomatische. We hebben graag aandacht voor ecologie, voor en met respect voor de natuur. Wij willen een goed gevoel creëren, niet alleen op korte termijn, maar ook op langere termijn. Wij gaan voor een (b)lijf in balans.

 

 

Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar enkele nieuwe collega’s. Klik hieronder op de link en ontdek de vacature op de VDAB website: