Adfysio team

Docente yoga & pilates

Joni Asselbergs

 

Op zoek naar een uitlaatklep die ook haar gezondheid zou verbeteren, besloot Joni yoga eens te proberen. En al snel, was ze verknocht. Ze werd sterker, leniger, kortom gezonder, én haar geluksgevoel steeg. Dankzij yoga is ze vaker de persoon die ze graag wil zijn: evenwichtiger, krachtiger, rustiger, energieker, geduldiger. Het kriebelde om zich te verdiepen en verschillende gecertificeerde opleidingen in vinyasa, yin en restoratieve yoga volgden.

 

Haar gevarieerde, doordacht opgebouwde lessen hebben een speelse mix tussen motiverende energie en zachte ontspanning. Joni hecht groot belang aan jezelf kunnen zijn, jezelf ontdekken en daarbij respect hebben voor je eigen grenzen. Door haar niet te stillen honger naar leergierigheid, volgt ze zelf nog steeds les en neemt ze met veel plezier deel aan workshops en trainingen. Ondertussen heeft ze ook een extra Pilatesopleiding gevolgd.

 

Joni geeft de Soft Yin Yang Yoga op maandagen om 11u, de Intensive Vinyasa Yoga op dinsdagavonden om 20u10 en de Relax Yin Yoga op woensdagen om 11u05.  Elk seizoen organiseert ze een speciale seizoensgebonden XL yogales en regelmatig geeft ze ook een vervanging Pilates of Yogalates.

Specifieke interessegebieden

 

Mijn hobby’s zijn reizen, nieuwe dingen leren en ontdekken, wandelen, fietsen, lekker eten en drinken en tijd doorbrengen met mijn gezin. En natuurlijk ook yoga en meditatie.