Adfysio team

Klinisch psychologe & psychotherapeut

Heidi Van Noten

 

Hallo, ik ben Heidi, een trotse mama van twee zonen, een gepassioneerde natuurgenieter en een ziel die haar hart heeft verloren in een klein bergdorpje in de Provence.

 

Mijn liefde voor de natuur en mijn verlangen naar rust en eenvoud hebben me altijd geleid naar plekken waar ik mijn ziel kan voeden en mijn geest kan kalmeren. In het bijzonder heb ik een diepe verbondenheid met de schoonheid en sereniteit van de bergen en de warme zonovergoten dorpen van de Provence, waar ik inspiratie vind voor mijn eigen groei en heling.

 

Als klinisch psychologe en integratieve psychotherapeute geloof ik sterk in de kracht van verbinding, zowel met onszelf als met anderen. Mijn benadering is gebaseerd op het principe van Kintsugi – het Japanse concept van het herstellen van gebroken keramiek met goud, waardoor de littekens worden geëerd en de schoonheid van de gebrokenheid wordt omarmd.

 

In mijn werk streef ik ernaar om een warme en veilige haven te bieden waar mensen zich vrij voelen om hun kwetsbaarheid te tonen en hun innerlijke kracht te (her)ontdekken. Door middel van empathie, medeleven en een diep respect voor ieders unieke reis begeleid ik mijn cliënten bij het verkennen van hun diepste zelf, het helen van emotionele wonden en het vinden van hun weg terug naar hun eigen kracht.

 

Laten we dus samen op weg gaan naar een leven vervuld van vreugde, balans en verbinding.

 

Doelgroep: volwassenen & kinderen & jongeren

Psycholoog_Heidi_Kessello

Waarvoor kan je bij klinisch psycholoog & psychotherapeute Heidi terecht?