Adfysio team

Menopauzecoach

Inge Delva

 

Zo rond mijn 40e belandde ik in een uitdagende fase in mijn leven. Niet beseffend dat de (peri)menopauze eraan zat te komen, rolde ik van de ene opleiding rond persoonlijke ontwikkeling in de andere. En tegelijk kwam yoga op mijn pad. Ik vond het fantastisch om zo veel bij te leren over mezelf, het lichaam en hoe ik in elkaar zat. Wat begon met een eerste 200-uurtraining tot yogadocent, groeide al snel uit tot een niet in te tomen passie voor alles wat met de peri- en de menopauze, yogatherapie, persoonlijke groei en coaching te maken heeft. Ik behaalde een accreditatie in Menopause Yoga (Petra Coveney), volgde ook de cursus Menopause Movement én ben gespecialiseerd in yoga voor slaapherstel. De ‘maïzena’ tussen al deze diverse opleidingen is voor mij de opleiding tot coach bij BetterMinds Academy, alsook een specialisatie in familieopstellingen bij Bert Cools.

Adfysio_Leuven_menopauze_coach

Specifieke interessegebieden

 

Het mag niet verbazen dat mijn voornaamste interessegebied de perimenopauze en de menopauze is. Omdat er nog zo weinig bewustzijn is over dit onderwerp (het is toch nog steeds een beetje taboe, niet?) wil ik vrouwen hierover informeren, maar ook empoweren door ze alle mogelijke tools aan te reiken die hen in deze uitdagende transitiefase kunnen ondersteunen. En dat zowel op fysiek als op mentaal en emotioneel vlak. En in mijn vrije tijd… tja, dan lees ik graag boeken over het onderwerp, zoek ik zelf de yogamat op en doe ik aan krachttraining. Onmisbaar voor vrouwen in deze levensfase.

“There’s always one more thing to learn”. Het is een quote van Steve Jobs, maar hij had net zo goed van mij kunnen komen. Ik hou er enorm van om te blijven leren, groeien en evolueren. Ook en vooral als het aankomt op mijn vak.”

Menopauze coaching bij Adfysio in Kessel-Lo (Leuven)

 

Zit je in de (peri)menopauze of vermoed je het? Ben je het beu om je uitgeblust, vermoeid, prikkelbaar en emotioneel te voelen? Wil je leren hoe je met deze ingrijpende verandering om moet gaan? Eindelijk weten hoe je kan aanvaarden dat je nu in deze fase zit? Boek dan gerust een afspraak bij onze menopauzecoach Inge. Tijdens menopauzecoaching leer je hoe je opnieuw grip krijgt op je leven, je gedachten en je gevoelens. Menopauzecoaching start altijd met een gratis telefonische intake van +/- 15 minuten, waarin ik peil naar je noden en we kijken of het klikt.
> Boek je eerste gratis kennismakingsgesprek met Inge bij Adfysio in Kessel-Lo (Leuven) of online

> Heb je een vraag? E-mail Inge Delva (van Second Spring) en ze neemt contact met je op.

> Lees meer over menopauzecoaching