Expertises

Revalidatie

 

Revalidatie betekent in de letterlijke zin van het woord ‘opnieuw leren bewegen’. Dit kan een indicatie of een noodzaak zijn na een ongeval of een operatie, maar evengoed na een zwangerschap, een ziekte of gewoon na een opstoot van pijn of vermoeidheid. We staan hier dan ook graag klaar hiervoor met een team van experten. Je kan voor je revalidatie terecht bij onze kinesitherapeuten met tal van specialisaties binnen de manuele therapie en de perinatale zorg. Je kan ook voor je acute en/of chronische klachten terecht bij een van onze osteopaten.

 

lees meer

Beweging

 

In de studio van Adfysio, kan je terecht voor pilates-, yoga- en core stability groepslessen en privélessen, gedoceerd door gepassioneerde, ervaren lesgevers. De groep is klein, dus jij krijgt de aandacht die je verdient. Er zijn meerdere stijlen voor verschillende niveaus. Voor ieder wat wils en iedereen welkom.

 

lees meer

Voedingsadvies

 

Ben je op zoek naar een gezond voedingspatroon dat bij je past? Of kamp je al enkele maanden of jaren met een heleboel kwaaltjes waar je maar niet vanaf lijkt te geraken? Of wil je graag meer energie? Onze voedingsdeskundige Ines helpt je graag met behulp van het aanreiken van praktische én gepersonaliseerde handvaten om je te begeleiden naar een energieker, gezonder en klachtenvrij leven.

 

lees meer

Mind

 

Kamp je met stress, een overspannen of mogelijks zelfs uitgeput gevoel? Word je soms overspoeld door emoties of heb je jezelf net helemaal ingekapseld achter een stevige muur om jezelf te beschermen en niet meer te hoeven voelen? Kent je hoofd geen moment rust en blijven je gedachten maar doormalen? Of weegt er een zware last op je schouders, die je misschien al lang – weken, maanden of jaren – met je meedraagt? Bij Adfysio helpen we je graag verder. We bieden immers verschillende methodes aan die helpen zowel fysiek, mentaal als emotioneel te ontladen en te ontspannen, je lijdensdruk te verminderen, je draaglast te verlichten en draagkracht te versterken.

 

lees meer